Vânzare vilă exclusivistă zona Primăverii

Strada Herăstrău 8-10, Bucharest, Romania
€ 4.600.000
Rezidențial
10 Camere
7 băi
2 Garaje
550 m²

COMISION OFERIT DE PROPRIETAR PENTRU VÂNZARE: 4%. 

 

Suprafață teren: 1.258 mp
Suprafață construită: 650 mp
10 camere+dependinţe, 7 grupuri sanitare, 2 terase, 10 locuri parcare

Reședința, construită în perioada interbelică, cu elemente arhitecturale deosebite, este situată pe Strada Herăstrău, la confluența Bulevardelor Mircea Eliade și Primăverii, cunoscută ca zonă rezidențială de lux a Bucureștiului. Terenul proprietății este generos, fiind una dintre cele mai mari suprafețe aferente unei vile din zona Primăverii.

Fermecătoarea clădire are toate atributele unei locuințe pentru persoanele care își doresc confortul și liniștea într-o proprietate luxoasă aflată în mijlocul unei comunități selecte, în imediata apropiere a parcului Herăstrău, oferind unei familii moderne spațiul ideal pentru o viață fericită într-o zonă care profită din plin de toate beneficiile aerului curat și a liniștii.

Calitatea și bunul gust se acompaniază perfect în cazul acestei proprietăți, începând cu procesul de consolidare și proiectare, soluțiile de amenajare și finisajele de calitate premium până la curtea plină cu vegetație, completate de foișorul discret amplasat. Piatra naturală și esențele de lemn folosite la finisaje sunt în armonie cu mobilierul și dotările de ultimă tehnologie. Se remarca echilibrul obținut între caracteristicile originale ale casei și elementele actuale de design.

Imobilul, consolidat în anul 2000 și reamenajat integral în anul 2018, abunda de farmec atât în exterior dar mai ales în interior unde elementele din lemn masiv sculptat reliefează suprafețele arcadelor, ale ușilor și ale ferestrelor interioare în stil venețian cu influențe maure, decorate cu vitralii pictate manual. Instalațiile electrice și sanitare au fost înlocuite integral, imobilul având sistem încălzire pardoseală în băi şi recirculare apă caldă menajeră pentru a asigura confortul necesar unui standard de viaţă înalt. Finisajele folosite sunt de cea mai bună calitate, costul total al amenajării reprezentând o investiție majoră.

Structura de rezistență este realizată din pereți din zidărie cărămidă și stâlpișori de beton armat. Peste fiecare etaj sunt planșee din beton armat.

Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea tuturor sistemelor atât din interiorul cât și din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă și este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilitățile oferite enumerăm alarmă, supraveghere video, rulouri acționate electric, sistem audio, aerul condiționat și sistemul de încălzire pot fi comandate de la distanță din telefon.

Sunt disponibile 10 locuri de parcare, dispuse astfel: 4 locuri în curte (cu posibilitatea realizării și al unui al 5-lea loc de parcare) și 6 locuri de parcare cu sistem de bolarzi.

Practici și funcționali, acești bolarzi (piloni retractabili ce pot fi comandați prin telecomandă, acționare locală sau de la distanță printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil), oferă garantarea locurilor de parcare aflate în exteriorul curții.

Spațiile tehnice și de servicii sunt alcătuite din: cabină pază (+grup sanitar), spațiu pentru colectarea deșeurilor, 3 magazii exterioare, zonă centrală termică, spălătorie, 2 bucătării de serviciu și o pivniță ce poate fi transformată în cramă sau în cameră de panică (aceasta fiind dotată cu uşă blindată).

Eficienta energetica a vilei este clasa A, consumul total specific de energie primară este de 115,54 iar indicele de emisii echivalent CO_2 este de 31,75.

Zona de recreere este compusă în exterior dintr-o zonă de lounge, foișor, loc de joacă pentru copii, iar în interior din sala de sport și camera de masaj.

Proprietatea oferă un loc ideal de relaxare, care conferă o atmosferă elitistă, prin livingul generos, biblioteca reconfortantă şi terasa cu o copertină retractabilă. Acestea sunt completate de un birou și o bucătărie mobilate elegant, cu elemente aduse din Italia.

Scările placate cu stucaturi ne introduc în zona de odihnă și locuit formată din 4 dormitoare la care se mai adaugă o zonă de living, 4 băi, 3 dressinguri și camera pentru bonă.

Mobilierul casei a fost selectat de la branduri de înaltă calitate.

La exterior, proprietatea încântă privirea cu un superb gazon, gard viu și cu jardiniere având plante decorative, iar sistemul complet pentru irigare instalat asigură întreținerea perfectă a spațiilor verzi. Curtea este dotată cu aspersoare automate şi robot de tuns iarba, întreţinerea făcându-se autonom, nefiind nevoie de personal pentru mentenanţă.

 

Distinsa reședință poate fi utilizată imediat după mutare.

Proprietatea oferă avantaje esențiale pentru persoanele active, pentru care apropierea de școli, grădinițe, supermarketuri, restaurante, săli de sport sau aeroport, constituie criterii importante în decizia de cumpărare.

Preț vânzare: 4.600.000 euro

Fisiere

PLAN MOBILARE SUBSOL_H10 Vezi schita
2019.02 (002).04 2 PLAN MOBILARE DEMISOL_H10 Vezi schita
2019.02.04 3 PLAN MOBILARE PARTER_H10 Vezi schita
2019.02 (002).04 4 PLAN MOBILARE ETAJ 1_H10 Vezi schita

Detalii proprietate:

ID Proprietate: 04438
Tip proprietate: Rezidențial
Tip tranzacție: Vânzare
Camere: 10
Băi: 7
Garaj: 2
Suprafață utilă: 550 m²
Suprafață construită: 650
An construcție: 1937

Caracteristici:

 • Aer condiționat
 • Apă
 • Cablu TV
 • Canalizare
 • Curent electric
 • Gaze
 • Internet
 • loc de parcare subteran
 • Monitorizare video
 • Parchet
 • paza 24/24

Programaţi un tur

Adresă proprietate:

Supermarket
Transport
Restaurant
Spitale
Scoli
Parc
Strada Herăstrău 8-10, Bucharest, Romania

Review for Vânzare vilă exclusivistă zona Primăverii

Avatar
Rating:
Review Content:
Login to leave a review

I'm interested in:

CONTACT US

ROMCONSULTING GROUP

rom_mobil

15 Ghetarilor Street, district 1, Bucharest

Sunt interesat de:

CONTACTEAZĂ-NE

GRUPUL ROMCONSULTING

rom_mobil

Str. Ghețarilor nr. 15, Sector 1, București