Imobil Unirii 72 cu proiect aparthotel

Bulevardul Unirii 72, Bucharest, Romania
€ 4.900.000 /+ TVA
Rezidențial
50 Camere
4175 m²

Suprafață construită desfășurată = 4,668.51 mp

Suprafață totală utilă: 4,175.37 mp

Suprafață teren = 435 mp

 

Funcțiune principală:

Aparthotel – mezanin și pe etajele 1-10 se vor amenaja 50 unități locative

Funcțiuni secundare:

Spațiu comercial (restaurant) – amplasat la parter (și parțial subsol) cu o suprafață desfășurată de aprox. 300 mp

Spații tehnice, lobby acces, circulații, birou administrație

Accesul principal se va face din bulevardul Unirii, pe fațada nordică ce face parte dintr-un front continuu. Pe părțile de est și vest clădirea este alipită la calcanele celor două clădiri vecine. De asemenea, clădirea este prevăzută cu alte câteva accese secundare pe fațada sudică a ei. În jumătatea dinspre bd. Unirii se va amenaja un spațiu comercial (restaurant) și lobby-ul construcției. În etajele superioare vor fi organizate unități locative, inclusiv în mezanin.

Restaurantul va beneficia și de o terasă menită să confere un ambient plăcut clienților care vor să se bucure de prezența în centrul orașului, într-un decor plăcut și relaxant. Terasa va fi o extensie firească a interiorului, iar cromatica și linia de design vor fi în ton cu amenajarea interiorului.

 

Prezentare

Amplasat pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale capitalei, aproape de vibranta Piața Unirii, imobilul prezentat este una dintre puținele proprietăți excepționale care poate îmbina 2 funcțiuni, cea comercială și cea de aparthotel, după o investiție estimată la aprox. 1.000.000 eur. Poziționarea la doar câteva minute distanță de Piața Unirii, lângă numeroase clădiri de birouri, restaurante, hoteluri și magazine determină o afluență mare de clienți.

Imobilul în suprafață de 4,668 mp cu regim de înălțime S+P+MZ+10E, se vinde împreună cu un proiect de modificare interioară și exterioară, urmărindu-se transformarea, într-un termen de 6 luni, într-unul dintre cele mai luxoase locuri din oraș. Designul și arhitectura remarcabile vor oferi decorul urban pentru un stil de viață distins, în inima orașului, prin realizarea a 50 de apartamente, si anume:

– Mezanin : 4 apartamente cu 1 dormitor superior;

– Etaj 1 …. Etaj 7 : 1 apartament cu 2 dormitoare, 1 apartament cu 1 dormitor superior, 1 apartament cu 1 dormitor standard, 1 apartament junior și 1 studio

– Etaj 8: 2 apartamente cu 1 dormitor superior, 1 apartament cu 1 dormitor standard, 1 apartament junior și 1 studio

– Etaj 9 : 1 apartament cu 2 dormitoare, 1 apartament cu 1 dormitor superior, 1 apartament cu 1 dormitor standard

 

Rezultă:

_23 apartamente cu 1 dormitor, din care 14 apartamente cu 1 dormitor superior și 9 apartamente cu 1 dormitor standard

_8 studiouri

_8 apartamente junior

_8 apartamente cu 2 dormitoare

Total : 50 unități (etaj 10 – 3 unități cu 1 dormitor)

 

Totodată, amplasarea la parter și subsol a unui spațiu comercial (restaurant) precum și alte spații care vor asigura buna funcționare a unui aparthotel (depozitare, vestiare, bucătărie, spații tehnice cum ar fi postul trafo).

Gradul de ocupare al imobilului se estimează că va crește progresiv într-un termen scurt până la 85%, având în vedere piața țintă, zona unde este amplasat imobilul și investiția inițială. Profitul estimat că va proveni din activitatea de exploatare este de aprox. 600.000 eur/an, rezultând un termenul de recuperare al investiției de 9 ani.

Lângă imobil există parcare amenajată de Primăria Sectorului 3, iar zona de trotuar este generoasă, fiind placată cu granit antiderapant. Calitatea spațiului public și a vieții urbane a fost îmbunătățită și de modernizarea spațiilor verzi cu flori, arbuști și pomi care dau o nota de eleganță și culoare.

Proiectul de modificări interioare și exterioare, reabilitare termică pentru realizarea funcțiunilor de spațiu comercial/restaurant și aparthotel este realizat de celebrul arh. Daniel Ciocăzanu.

În perfectă concordanță cu întregul concept de aparthotel, o altă echipă de profesioniști a realizat proiectul de design interior, având  scop crearea unui nume important în industria hotelieră prin oferirea unui raport avantajos preț-calitate.

Principalul atu al proprietății rămâne locația, beneficiind de o poziționare perfectă pentru paleta largă a tipurilor de turism existente.

Fisiere

Unirii_subsol executie Vezi schita
Unirii_parter executie Vezi schita
Unirii_72_mezanin Vezi schita
Plan etaj curent rev 19.02.20_trasare Vezi schita
Unirii_72_etaj 8 Vezi schita
Unirii_72_etaj 9 Vezi schita
Unirii 72_Plan etaj 10 Vezi schita
Unirii 1+1 Vezi schita
Unirii 2+1 Vezi schita

Detalii proprietate:

ID Proprietate: 04538
Tip proprietate: Rezidențial
Tip tranzacție: Vânzare
Camere: 50
Suprafață utilă: 4175 m²
Suprafață construită: 4872

Programaţi un tur

Adresă proprietate:

Supermarket
Transport
Restaurant
Spitale
Scoli
Parc
Bulevardul Unirii 72, Bucharest, Romania

Review for Imobil Unirii 72 cu proiect aparthotel

Avatar
Rating:
Review Content:
Login to leave a review