Complex 5 vile Ghermăneşti

Șoseaua Ghermănești, Ghermănești, Romania
€ 1.750.000
Rezidențial
24 Camere
12 băi
1.008 m²

Amplasat la o distanță de aproximativ 20 minute de București, complexul rezidențial, aflat la 130 m de Şoseaua Ghermăneşti, pe malul Lacului Snagov, vă propune spre vânzare două imobile în sistem duplex, fiecare corp beneficiind de piscină proprie precum şi de două garaje subterane.

Unităţile sunt finalizate în proporţie de 80%. Parterul este compus din living luminos, cu zonă de dining, bucătărie, baie spațioasă și terasă. Etajul format din hol, 3 dormitoare cu dressing-uri, 2 băi și birou.

Pe lângă construcțiile deja realizate, se va pune la dispoziție și proiectul pentru realizarea unei vile chiar pe marginea lacului. Proiectul dozează perfect cele trei ingrediente într-un mix rafinat, al cărui rezultat este un spațiu de locuit și de relaxare.
La parter este prevăzută o zonă de living-dining generoasă, cu privelişte asupra lacului, completată de zone separate destinate relaxării: saună, sală de sport, dar şi o bucătărie, o baie, un birou şi un loc de depozitare.
La nivelul superior, spaţiul intim de familie include patru dormitoare şi patru băi, precum şi dressing-urile aferente.
La subsol, spațiile tehnice și de servicii sunt alcătuite din: spălătorie, uscătorie, cameră server, bucătarie, spaţiu de depozitare, un dormitor şi baie.

Spațiul exterior generos poate oferi o gamă diversificată de facilități, în funcție de necesitățile viitorului proprietar, cum ar fi zona de lounge lângă piscine, spațiu pentru realizarea unor activități sportive, loc joacă copii, zona grătar, și, foarte important, ieșirea la lacul Snagov oferă posibilitatea în timpul liber de practicare a sporturilor acvatice, pescuit sau navigație.
Accesul în complex se face prin strada Tismana şi se continuă aproximativ 100 m pe Intrarea Tismana. Complexul este racordat la rețeaua de gaz, încălzirea realizându-se prin calorifere și încălzire în pardoseală.

Acest complex a fost amenajat în deplină armonie cu spațiul înconjurător, fiind o oază de confort care oferă discreție și liniște. Un punct important îl reprezintă accesul facil la toate punctele de interes pentru o familie, cum ar fi școli, grădinițe și zone de recreere.

Fisiere

fatada NORD VEST Vezi schita
fatada SUD EST Vezi schita
plan situatie Vezi schita
plan parter Vezi schita
plan etaj Vezi schita
sectiune AA Vezi schita
sectiune BB Vezi schita
sectiune CC Vezi schita

Detalii proprietate:

ID Proprietate: 03923
Tip proprietate: Rezidențial
Tip tranzacție: Vânzare
Camere: 24
Băi: 12
Suprafață utilă: 1.008 m²

Alte detalii:

Regim inaltime: P+1E
Suprafață teren: 5346

Caracteristici:

  • Aer condiționat
  • Apă
  • Cablu TV
  • Canalizare
  • Curent electric
  • Gaze
  • Internet
  • Parchet

Programaţi un tur

Adresă proprietate:

Supermarket
Transport
Restaurant
Spitale
Scoli
Parc
Șoseaua Ghermănești, Ghermănești, Romania

Review for Complex 5 vile Ghermăneşti

Avatar
Rating:
Review Content:
Login to leave a review

Sunt interesat de:

CONTACTEAZA-NE

ROMCONSULTING GROUP

rom_mobil

Str. Ghețarilor, nr. 15, sector 1, București