Despre noi

GRUPUL ROMCONSULTING

Grupul Romconsulting este o companie românească, care se află pe piața imobiliară de aproximativ 20 ani.

Acesta își centrează activitatea în segmentele de retail, birouri corporate, de închiriere și subînchiriere de spații comerciale și apartamente proprii și de vânzare de locuințe.

Ceea ce ne definește este experiența pe care o avem în piața imobiliară, consilierea şi consultanţa de calitate, confortul pe care clienții noștri îl găsesc în spațiile noastre și soluțiile pe care le oferim în funcție de interesele clientului.

De la începutul activității noastre, clientul a reprezentat resursa și reperul principal al evoluției noastre.

Suntem de părere că interacțiunea proprietar-chiriaș este cea mai importantă etapă în alegerea spațiului unde acesta urmează să își desfășoare activitatea sau să locuiască. Prin aceasta ne asigurăm că soluțiile oferite de compania noastră întrunesc în mod exact nevoile clientului.

De aceea, am construit un mediu de lucru profesionist, cu o echipă solidă de experți, unde opiniile sunt respectate și încurajate, unde angajații contribuie în echipă la succesul afacerii noastre și unde aceștia sunt recompensați pentru excelența activității lor.

Obiectivul nostru este să creăm relații de durată cu fiecare din colaboratorii noștri și să dezvoltăm parteneriate bazate pe încredere și performanță. Prin tot ceea ce facem, încercăm să anticipăm nevoile clienților noștri, să le înțelegem cerințele și să le oferim soluțiile potrivite. De aceea, printre colaboratorii noștri se numără firme de renume, precum ASIROM, SENSIBLU, HELP NET, MEGA IMAGE, EUROMOBILA, ORANGE ROMANIA, MARIONNAUD, OPTICRIS, STEFANEL ROMANIA, ING BANK, editura RAO, BELLADONA, etc.

PARTENERI

De ce să alegi Romconsulting?

La Romconsulting ne consolidăm relațiile pe termen lung, oferim consultanță profesionistă individuală, ceea ce ne permite să oferim sfaturi personalizate, clare, în toate domeniile de proprietate unde activăm.

Închirieri și vânzări

Ne ocupăm de tot ceea ce ține de închirierea și vânzarea de imobile și terenuri.

Vasta experiență în domeniul imobiliar

Avem o activitate pe piața imobiliarelor de nu mai puțin de 20 de ani.

Servicii personalizate

Platforma Romconsulting deține toate funcțiile necesare pentru a te ajuta să-ți găsești proprietatea potrivită.

ANUNȚURILE IMOBILIARE DE CARE AI NEVOIE

GĂSEȘTE ANUNȚUL PERFECT ȘI CUMPĂRĂ SAU ÎNCHIRIAZĂ LA CEL MAI MIC PREȚ
160+

PROPRIETĂȚI

100+

TERENURI

20+

SPAȚII COMERCIALE

20+

AGENȚI DE VÂNZĂRI